Áramótakveðja!

IMG_1824-7

Aþjóðanefnd þakkar fyrir frábært starfsár. Sérstakar þakkarkveðjur til heimsklassatengiliða sumarsins og allra sem lögðu hönd á plóg við störf nefndarinnar á árinu. Við hlökkum til komandi árs með nýjum ævintýrum og ferðalögum. Njótið kvöldsins!

IMSIC would like everyone for a great year, especially the amazing exchange students and contact persons. We look forward to new adventures and new destinations in the year 2016. Have a fantastic New Years Eve, wherever you are!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s